Dit ben ik- contact

Contact? Graag! Stuur een mail naar karin at dagreis punt nl.
Of bel: (++47) 94 27 64 42. Op Twitter heet ik @dagreis.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2019.

Ik ben Karin. Een jaren zeventig-model. Ik woon sinds 2006 in Bardu in Noord-Noorwegen. Met man en twee kinderen. En ik doe Roadrunner na.

De eerste jaren werkte ik als schrijvend en fotograferend journalist. Bijvoorbeeld voor de Samische krant Avvir over gebeurtenissen in Noord-Noorwegen. Soms voor vakbladen, zoals Kjøkkenskriveren. Soms ook voor Nederlandse media, vooral columns in De Pers.

Nu concentreer ik me vooral op mijn baan als leraar Noors als tweede taal aan kinderen. Intensieve baan, dus niet zo erg veel tijd voor opdrachten.

De laatste paar jaar maak ik me erg zorgen over electromagnetische straling. Vooral de gedwongen invoering van AMS-meters in Noorwegen is iets wat me erg bezighoudt. Vanaf mei 2019 blog ik over straling.

Ik heb flink veel opleidingen gestapeld in de loop van mijn leven. Een master cultuur- en godsdienstpsychlogie en een bachelor journalistiek kwamen mee uit Nederland. Hier in Noorwegen heb ik een bachelor Scandinavische talen en literatuur voltooid, met bijvak Samische taal en cultuur. In 2019 heb ik een Praktisk Pedagogisk Utdanning voltooid, een verkorte lerarenopleiding.

Neem contact op als je een tekst of foto op deze website wilt gebruiken.