De W van…

… Zo, die zijn klaar. Oranjekoekjes. Foto: Karin Swart-Donder
Zo naar school van dochter, dan kan die ze uitdelen in de klas.

Update 01.05.2013: De koekjes vielen in de smaak, zowel op de barnehage als op school. Reacties waren van “lekker” tot “superlekker”, die superlekkere waren denk ik de hele lichte. Het duurde even voordat ik doorhad hoe kort je ze eigenlijk moet bakken zodat je de botersmaak zo goed mogelijk behoudt.
Beide kinderen kregen boekjes mee met plaatjes en een verklarende tekst in eenvoudig Noors over de troonswisseling. De tekst van mijn vorige, Noorse blogpost. Hier heb ik weinig reacties over gehoord uit school resp. barnehage. Wel veel positieve reacties van ouders en leraren via Facebook.
Ook in de klas van dochter iets verteld over deze bijzondere dag.
De kinderen vonden het geweldig om in oranje gekleed te gaan. En ik ook. Maar ja, geen foto van “outfit van de dag” gemaakt voor mijn oranjeblog. Daar gaan de adverteerders 🙂

Comments are closed.