Daar komt de zon

Biijjna zon! Foto: Karin Swart-Donders.
Echt, er is genoeg te vertellen. Meer dan genoeg.

Dat Silja eerst getuigde tegen Breivik en toen bruidsjurken ging passen: Opnieuw beginnen.
Dat Niko weer naar Márkomeannu komt deze zomer.
Dat dichteres Gro Dahle vandaag vijftig wordt.

Dat doen we een andere keer. Als er geen nationale feestdag 17 mei voorbereid moet worden. Opruimen. Schoenen kopen. Spullen voor een sinaasappelbavaroistaart kopen. Wijn kopen. Vooral die wijn moet vandaag want het Vinmonopol zal morgen, de dag voor 17 mei, wel weer op slot zijn.

Twee heren waren bezig een decoratiezon te maken op het Domus-winkelgebouw. Ze gingen nog poseren op hun stellage. Maar Dagreis was niet snel genoeg en zag eigenlijk ook helemaal niks toen ze die telefoon voor haar snuit had. Keek recht in de zon, namelijk. De echte zon. Want die is hier, de hele dag en al bijna de hele nacht. Tijd voor zomerbanden of nog even wachten?
Bijna zon op het Domus-gebouw. Foto: Karin Swart-Donders.

Tags: ,

Comments are closed.