‘Gorgeous woman’ loopt stevig door

Hier is de eerste muziekvideo van Sigrid Sørgaard uit Bardu.

Dit is de eerste track van de gelijknamige eerste CD die vorig jaar uitkwam. Heerlijke automuziek en niet weg te slaan uit mijn hoofd.

Het ene deel is opgenomen in het Sørdalen, waar de zangeres vandaan komt. Zoals jullie zien heeft ze de pas er goed in. Dat mag ook wel met die afstanden hier. Onderweg komt ze allerlei mensen tegen die iets voor haar hebben betekend. Wat, daar hoop ik binnenkort antwoord op te krijgen van haar. Wat is bijvoorbeeld de rol geweest van die militaire meneer die zo vertederend met zijn kaart staat te klungelen? Het andere deel is opgenomen in het Jeugdhuis in Finnsnes. Oei, wat is die jurk roze. Maar hij past goed bij de trui, dat wel.

Meer is te beluisteren hier:Sigrid Sørgaard op MySpace

Tags: ,

Comments are closed.