Márkomeannu: Máddji

Máddji op Márkomeannu. Foto Karin Swart-Donders.

Máddji op Márkomeannu.

Máddji trad als tweede op in het concertprogramma zaterdag. Veel vrienden en bekenden in het publiek.
Ánne Máddji Heatta voetbalde op topniveau, maar veranderde toen van koers en ging muziek maken. Hoewel, ‘van koers veranderen’? Volgens de presentator deed ze als kind al haar grote idool Samantha Fox na voor de spiegel.
Het zal wel. Een leek als ik ziet weinig invloeden van ‘Touch me’- in 1986 was ze drie jaar-, and ‘the pants stayed on’ gelukkig- prachtige kleren trouwens.

Roger Ludvigsen flirt met de camera. Foto Karin Swart-Donders.

Roger Ludvigsen flirt met de camera.

Haar debuutalbum Dobbelis/Beyond kreeg terecht knalgoede kritieken. Er is helaas op dit moment moeilijk aan te komen, maar een indruk kun je krijgen op Máddji Heatta op MySpace

Echt dichtbij komt het publiek nog niet bij Máddji . Foto Karin Swart-Donders.

Echt dichtbij komt het publiek nog niet bij Máddji. De middernachtszontijd is nu wel voorbij, maar op dit moment was het nog lang niet donker, ook al lijkt dat hier zo- was wat te enthousiast met de ISO-waarde.


De meeste Márkomeannu-gangers bleven toch nog liever in het lávvukamp kletsen onder de eerste concerten. Het publiek dat er was zat braafjes te luisteren op bankjes. Nu leent haar dromerige muziek zich misschien ook niet zo voor springen.

Tags: ,

Comments are closed.